header-Tarieven

Intro

Behandelingen & Tarieven

Slide

Systemische en Energetische coaching (Duo Coaching)

Een unieke samenwerking tussen een mannelijke en een vrouwelijke coach waarbij je alleen of samen voor een sessie kunt komen. Kom in contact met je unieke zelf en leef een gelukkig en succesvol leven vanuit je diepste zijn.

Particulier

€ 225,- per sessie

Zakelijk

€ 275,- per sessie

Systemische Coaching

Leef vanuit je ware kern, wees wie je werkelijk bent en doe wat je werkelijk wilt. Geniet optimaal van jezelf, je gezin, je relatie en je werk.

Particulier

€ 125,- per sessie

Zakelijk

€ 150,- per sessie

Systemische Mediation

Beide partijen hebben de bereidheid om samen tot een oplossing van het geschil te komen.
Op een diepere laag wordt gekeken wat de werkelijke oorzaak van het geschil is. Het probleem wordt inzichtelijk gemaakt en er wordt een oplossing gezocht, waarna ieder weer als een vrij mens verder kan.

Zowel particulier als zakelijk € 220,- per uur

Coachingstrajecten

Naast bovengenoemde losse sessies bieden wij de volgende vier verschillende coachingstrajecten aan waarin je alleen of met je partner aan de slag gaat. De coachingstrajecten worden steeds gezamenlijk verzorgd (duo coaching) door een mannelijke coach (Wouter) en een vrouwelijke coach (Yvonne).

1. Persoonlijk geluk
2. Gezinsgeluk
3. Relatiegeluk
4. Werkgeluk

Alle trajecten zijn bedoeld voor 1 of 2 personen en bestaan uit 4, 5 of 6 sessies waarin zowel systemisch als energetisch gecoacht wordt. Tijdens de eerste sessie vindt een intakegesprek plaats en wordt helder gemaakt wat de coachvraag is en welke patronen en belemmeringen er spelen. Tijdens de tweede sessie vindt een individuele energetische behandeling plaats. Tijdens de derde sessie gaan we de verkregen informatie samenvoegen en inzicht verkrijgen in bestaande patronen en belemmeringen, hoe deze op elkaar inwerken en welke oplossingen er zijn. Bij het traject van 4 sessies wordt tijdens de laatste sessie gekeken naar de gebeurtenissen en effecten die sinds de eerste sessie hebben plaats gevonden. Bij het traject van 5 of 6 sessies gaan we tijdens de vijfde en zesde sessie werken met (familie)opstellingen en/of met het enneagram en gaan we dieper in op kernwaarden, drijfveren en mechanismen, waardoor er meer begrip en inzicht in keuzes en handelingen ontstaat.

Particulier

traject van 4 sessies

€ 799,-

traject van 5 sessies

€ 999,-

traject van 6 sessies

€ 1.199,-

Zakelijk

traject van 4 sessies

€ 999,-

traject van 5 sessies

€ 1.249,-

traject van 6 sessies

€ 1.499,-

Mocht je na het volgen van een traject een aanvullende sessie willen boeken dan zijn de kosten voor een aanvullende sessie € 199,- (particulier) en € 249,- (zakelijk) per sessie.

Een afspraak annuleren

Wil je jouw afspraak verplaatsen of annuleren? Dan kan dat kosteloos tot 24 uur van tevoren. Zeg je later af of ben je de afspraak vergeten dan is het hele bedrag verschuldigd.

De duur van een coaching sessie

Alle sessies hebben een gemiddelde tijdsduur van een uur tot een uur en een kwartier en kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden.

Over jouw betaling

Je kunt betalen via betaalverzoek, contant of overboeking. Voor reistijd betaal je € 60,- per uur en voor reiskostenvergoeding € 0,19 per gereden kilometer. Parkeerkosten worden doorbelast. De vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW. De factuur kan via de mail worden verstuurd.

Vergoeding van de sessie

Op dit moment worden sessies en consulten niet vergoed bij zorgverzekeraars. De kosten voor mediation komen in sommige gevallen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de overheid of door rechtsbijstandsverzekeraars. Dit is voornamelijk het geval als je huwelijk of geregistreerd partnerschap eindigt. Coachingkosten zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar voor particulieren en ondernemers. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de Belastingdienst. Persoonlijke coaching kan ook via de werkgever lopen. Soms vergoedt de werkgever alle kosten voor een traject, maar gedeeltelijke vergoeding komt ook voor. Informeer hiervoor bij je werkgever. In sommige gevallen kunnen coachingkosten in aanmerking komen voor vergoeding via het Persoonsgebonden Budget (PGB) of UWV (herstel en re-integratie). Informeer hiervoor bij je gemeente, je zorgkantoor, de SVB of bij het UWV.

Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-28634065
E-mail: [email protected]