header-aanbod.jpeg

WY brengen je in balans

Aanbod - Intro

Wat bieden WY jou?

WY Coaching biedt vanuit de gebundelde kracht en ervaring van Wouter en Yvonne verschillende coachingsessies aan.
Zowel particulieren als ondernemers die succes willen ervaren kunnen bij WY Coaching terecht.

Slide
Tafelopstelling voor systemische coaching

Systemisch coachen inclusief
(familie)opstellingen

Systemisch coachen is gericht op het grotere geheel. Het maakt onderscheid tussen dat wat zichtbaar is en gehoord wordt (ook wel de bovenstroom genoemd) en dat wat niet zichtbaar is en niet gehoord wordt (ook wel de onderstroom genoemd).

Veel persoonlijke vraagstukken laten zich zien als symptomen – het topje van de ijsberg – maar kunnen niet op rationeel niveau worden opgelost. Even gaat het beter, maar al snel komen de problemen weer terug. Bij systemische coaching gaan we op zoek naar onderliggende dynamieken of krachtenvelden die je mindset en je gedrag (onbewust) bepalen. Door de diverse krachten en dynamieken in jouw systeem te zien en begrijpen, brengen we helderheid in jouw blokkades en patronen.

De vraag achter de vraag is vrijwel altijd de kern van het probleem. Wat speelt er bij jou in de onderstroom zonder dat jij je daarvan bewust bent?

Wouter en Yvonne verzorgen de coaching sessies gezamenlijk en vullen elkaar aan. Samen begeleiden ze (familie)opstellingen en brengen je waardevolle inzichten waarmee jij kunt groeien in jouw ontwikkeling. Er worden systemische
coachgesprekken gevoerd en energetische tekeningen gemaakt, zodat niet alleen woordelijk maar ook visueel duidelijk gemaakt wordt wat er zich afspeelt en nodig is in jouw systeem.

Energetisch coachen

Energetische coaching brengt jou op unieke wijze op jouw pad van optimale
groei, ontwikkeling en zelfliefde. Door te werken met energie, intuïtie en spiritualiteit leer je leven vanuit je essentie en ontdek je hoe je vanuit je eigen unieke kern je kwaliteit van leven kunt vergroten. Je voelt je rustiger en sterker in je lichaam, waardoor je je beter kunt concentreren op de doelen waar je je op wilt richten. Je krijgt meer energie. Bijzonder is dat energetische coaching zich onderscheidt van alle andere vormen van coaching in de snelheid van het behalen van resultaat.

Yvonne is energetisch coach en systemisch coach. De trajecten die wij aanbieden
bestaan uit een combinatie van systemisch coachen en energetisch coachen.

Vlinder uit handen
Stenen in balans

Systemische mediation

Wouter is advocaat en heeft vanuit de advocatuur ruim 20 jaar ervaring met
mediation. Wouter merkte al snel dat hij naast het juridische conflict ook het onderliggende menselijke conflict wil begrijpen en oplossen. Veel conflicten komen voort uit overtuigingen, misverstanden, verkeerde communicatie en uit onbewuste belemmeringen en patronen. Deze belangrijke aspecten blijven in de advocatuur meestal buiten beeld, terwijl daar juist vaak de kern van het probleem zit.

Wanneer beide partijen zich kunnen openstellen voor een gezamenlijke oplossing
is mediation een snellere, prettigere, duurzamere en goedkopere methode dan
het voeren van een rechtszaak. Door mensen via mediation samen te brengen en
te verbinden is veel mogelijk. Bij systemische mediation onderzoekt Wouter op
een diepere laag wat de oorzaak is van het werkelijke probleem en zoekt hij naar
manieren om partijen bij elkaar te brengen. Oplossingen die niet direct voor de
hand liggen, komen binnen handbereik. Met begrip, geduld en aandacht voor beide partijen begeleidt Wouter betrokkenen met verschillende zienswijzen, gedachten, emoties en gevoelens van een geschil naar een bestendige oplossing.

Trajecten op maat

Onze gebundelde kracht en ervaring maakt het mogelijk ieder coachingstraject af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte.
We kijken hoe we jouw coachvraag het beste kunnen beantwoorden. De gesprekken kunnen in overleg in onze
sfeervolle praktijkruimte, online of op locatie plaatsvinden.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze?
Graag nodigen we je uit voor een online kennismakingsgesprek of voor het maken van een afspraak in onze praktijk, online of op locatie.
Je bent van harte welkom!

Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-28634065
E-mail: [email protected]